Ambassadeurs Steunpunt Eenzaamheid, Eveline Masetti

Eveline Masetti

Ik ben pastor vanaf 2002 en sinds 1 juni 2013 werkzaam als ouderenpastor bij de Protestantse Gemeente Castricum. In het pastoraat spreek ik vaak met mensen. Verhalen van mensen kunnen geschiedenissen zijn of gebeurtenissen uit het verleden, problemen, ziekte, eenzaamheid, overlijden. Maar vooral: alles wat iemand belangrijk vindt om te vertellen. Het is de mens zelf die centraal staat. Eigenlijk vraagt ieder mens om echt gehoord te worden, hoewel dit te vaak in stilte verborgen blijft. ‘Er zijn’, een luisterend oor, rust en steun kan ik bieden tijdens gesprekken als onderdeel van de reis door het leven.

In 2016 heb ik de opleiding voor coach afgerond en integreer het coachen in pastorale gesprekken.

Naast pastorale begeleiding leid ik graag vieringen en verzorg ik met liefde uitvaardiensten/bijeenkomsten. Ik vind het bijzonder en mooi om voor de nabestaanden een warm en persoonlijk afscheid te creëren. Dat doe ik door af te stemmen en mij te verbinden met de betrokkenen en hun wensen en behoeften.

Als je je eenzaam voelt, ben je de verbinding met je hart kwijt. In een persoonlijk gesprek ga ik met u op zoek wat er nodig is om de verbinding te herstellen.

Ik nodig u van harte uit om contact op te nemen.

Tel: 06 10571560 of mail: ec.masetti@gmail.com

Scroll naar boven