"Het Steunpunt Eenzaamheid Heiloo is er voor iedereen 
die eenzaamheid vermoedt of zichzelf eenzaam voelt."

Onze ambassadeurs zijn mensen met een groot netwerk in de gemeente Heiloo die zich willen inzetten tegen eenzaamheid. Zij verbinden zich aan het steunpunt eenzaamheid en zorgen zo voor; 

  • Meer bekendheid over eenzaamheid
  • Meer bekendheid voor het steunpunt
  • Warme doorverwijzingen naar het steunpunt eenzaamheid 

Wij willen onze ambassadeurs bedanken voor hun betrokkenheid en inzet! 

Maak kennis met onze ambassadeurs

"Als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor. Dit probeer ik als gebiedsregisseur uit te dragen binnen mijn brede netwerk."

"Vanuit een achtergrond met een moeder werkzaam in de zorg en een vader als trainer in de sportwereld ben ik een verbinder en bruggenbouwer. Want samen moet je het doen!"

 "In de sport gebruiken we vaak de slogan 'ik neem je mee' om mensen in beweging te krijgen. Laten we deze slogan breed inzetten zodat niemand zich meer eenzaam hoeft te voelen!"

Sandra Mosch

"Eenzaamheid kom ik in de praktijk regelmatig tegen, zich vaak uitend in lichamelijke of psychische klachten. Ik hoop met dit ambassadeurschap mede te bereiken dat meer mensen zich betrokken voelen en eenzaamheid open, eerlijk en nieuwsgierig bespreekbaar maken."

"Als wijkconsulent bij Kennemer Wonen kom ik bij inwoners van gemeente Heiloo en ik zie veel collega’s. Graag wil ik mijn kennis delen tegen eenzaamheid. Met elkaar kunnen we signaleren en helpen. Daar zet ik mij graag voor in."

"Door mijn werk als kapster en als vrijwilliger in het jongerenwerk heb ik een breed netwerk opgebouwd. Dit zet ik graag in tegen de eenzaamheid onder jongeren in Heiloo."