"Het Steunpunt Eenzaamheid Castricum is er voor iedereen 
die eenzaamheid vermoedt of zichzelf eenzaam voelt."

Voor meer informatie kun je kijken op de volgende websites:


 

Welzijn Castricum: tips welzijn en activiteiten in Coronaperiode

Welzijn Castricum heeft tips verzameld om wel-te-zijn en thuis inspirerende activiteiten te ondernemen nu binnen blijven noodzakelijk is in deze lastige periode. De tips zijn te vinden op https://www.welzijncastricum.nl/tips-om-zo-goed-mogelijk-wel-te-zijn/ .

Een greep uit de tips: wat te denken van thuis uit eten gaan, lokale restaurants bezorgen en zijn te vinden in de lijst. Ook voor creatieve, beweeg, culturele en leestips kan de lijst ingezien worden. Daarnaast suggesties voor bijvoorbeeld virtuele tours in musea in de buurt of buiten Nederland.

Zijn er mensen in uw omgeving die het overzicht met tips, maar ook belangrijke telefoonnummers voor omgaan met angst, verdriet en eenzaamheid willen ontvangen omdat zij niet digitaal vaardig zijn, dan kunt u deze hier downloaden en printen of aanvragen op tel. 0251 – 65 65 62 zodat er een papieren versie bij hen gebracht kan worden.

 

Hulp van Welzijn Castricum

Welzijn Castricum blijft ook in de Coronaperiode inwoners ondersteunen met praktische hulp en een luisterend oor: telefoon 0251 65 65 62 en mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

Downloads 

  1. Eenzaamheid in acht

  2. Flowsheet Steunpunt Eenzaamheid (PDF)

  3. Signaleringskaart eenzaamheid (PDF)