"Het Steunpunt Eenzaamheid Castricum is er voor iedereen 
die eenzaamheid vermoedt of zichzelf eenzaam voelt."

 

Jongeren kunnen ook bellen of whatsappen naar de jongerenwerker 06-15 39 64 76.

anderen kunnen tussen 09.00 en 12.30 uur bellen naar 0251-65 65 62.  

 

Voor actuele informatie kunt ook kijken op de Facebookpagina: Steunpunt Eenzaamheid Castricum

 

Sociaal team van de gemeente Castricum 

Gezond en lekker leven zijn soms niet vanzelfsprekend. Het lukt dan niet altijd om zelf een oplossing te vinden voor uw vraag of probleem. Dan is het belangrijk dat u ergens terecht kunt. Als u advies, extra hulp of ondersteuning nodig heeft die gaat over welzijn en zorg, dan kunt u bij het Sociaal Team terecht. Ook als u een vraag of probleem heeft als mantelzorger of vrijwilliger. Als het niet over uzelf gaat, maar om een familielid, een kennis, buur of vriend denken de consulenten ook met u mee over een oplossing die past. Vrijblijvend, in vertrouwen, zonder kosten voor u en zonder dat u een verwijzing nodig heeft.           

Voor postcode 1901 mail naar  info@Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

Voor postcode 1902 mail naar  info@Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    

Voor Limmen / Akersloot / De Woude mail naar  info@Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Heeft u buiten deze tijden behoefte aan een persoonlijk gesprek, bel dan met De Luisterlijn, tel. 0900-0767 of chat via deluisterlijn.nl