"Het Steunpunt Eenzaamheid Castricum is er voor iedereen 
die eenzaamheid vermoedt of zichzelf eenzaam voelt."

Onze ambassadeurs zijn mensen met een groot netwerk in de gemeente Castricum die zich willen inzetten tegen eenzaamheid. Zij verbinden zich aan het steunpunt eenzaamheid en zorgen zo voor; 

  • Meer bekendheid over eenzaamheid

  • Meer bekendheid voor het steunpunt

  • Warme doorverwijzingen naar het steunpunt eenzaamheid 

Wij willen onze ambassadeurs bedanken voor hun betrokkenheid en inzet! 

Maak kennis met onze ambassadeurs! 

Rob Broersen, 42 jaar werkzaam geweest bij Bruynzeel en Akerbouw. Helaas ben ik in de WIA terecht gekomen door lichamelijke klachten.

Mijn naam is Joyce van Tunen en sinds anderhalf jaar ben ik buurtsportcoach in Castricum, Akersloot en Limmen.

Mijn naam is Katherine Fergusson, ik ben 44 jaar en kom uit Venezuela. Ik woon al 8 jaar in Nederland met mijn man die ook uit Venezuela komt.

Bart Dekker is geboren en getogen in Akersloot. Werkzaam geweest in het bedrijfsleven en lokale overheid en nu met pensioen. Sinds maart 2018 raadslid voor de GDB.

Mieke Rozing is ervaringsdeskundige als het om eenzaamheid gaat, zelfs in meerdere opzichten. Door haar scheiding bleef ze achter met twee kleine kinderen, die ze 17 jaar alleen heeft opgevoed.

Als je met jongeren werkt, merk je al snel dat er bij vriendengroepen vaak iemand is die minder goed meekomt in de groep. Hij of zij zal als gevolg daarvan eerder een gevoel van eenzaamheid ervaren.

Jeannette Ruijgrok is praktijkondersteuner kwetsbare ouderen bij ‘De Limmer Huisartsen. Vanuit die positie ben ik onder andere alert op eenzaamheid onder ouderen, die soms een bijkomstigheid van gezondheidsklachten kunnen zijn.